Mahdin Grand Challenge -projektihaku on auki

Mahdin Grand Challenge -projektihaku on auki!

Grand Challenge -projektihaku Mahdissa ajettaviksi projekteiksi on nyt avattu. Valittujen GC-projektien edellytetään tuottavan tuloksia vuoden kuluessa tammikuusta 2021 alkaen. GC-projektit pääsevät ajamaan muita isompia ajoja 700 laskentasolmuun asti, jos sovellus skaalautuu riittävästi. Hyväksyttyjen projektien edellytetään raportoivan tieteellisistä tuloksistaan CSC:lle.

Arvostamme uusia lähestymistapoja, jotka eivät ole aiemmin olleet mahdollisia, kaikilta tieteenaloilta luonnontieteistä humanistisiin tieteisiin. Erityisesti rohkaisemme tuomaan hakemuksissa esiin, miksi tutkimusaihe on erityisen haasteellinen ja mikä olisi projektin onnistuessaan saavuttama läpimurto.

Tarvitsemme arvion projektin resurssitarpeesta laskutusyksikköinä (LY, BU), ja kuinka paljon vähintään tarvitaan, jotta projekti tuottaisi hyödyllisiä tuloksia. Yhden projektin maksimimyöntö on 50 miljoonaa LY.

Hakemukset toimitetaan verkkolomakkeen kautta. Lomakkeen voi tallentaa keskeneräisenä ja sitä voi muokata, kunnes se on valmis lähetettäväksi.

Hakemukset arvioi ja projektit valitsee CSC:n Tieteellinen asiakaspaneeli. Valintakriteerit ovat luettavissa täällä.

CSC nimeää kullekin projektille yhteyshenkilön. Mahdin tekniset tiedot.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantai 16.11.2020 klo 12.00.

Lisätietoja CSC:n asiakaspalvelusta (asiakaspalvelu@csc.fi).