CSC työnantajana

Haluatko edistää Suomen kilpailukykyä? CSC:llä työskennellessäsi teet työtä, jolla on merkitystä nyt ja tulevaisuudessa.

Järjestelmien ja tiedon digitalisoituminen ja kehittyvät teknologiat tarjoavat täysin uudenlaisia mahdollisuuksia rakentaa toimivampaa arkea. Meillä työsi vaikuttaa jokaisen korkeakouluopiskelijan, tutkijan, julkishallinnon päättäjän ja digitaalisen kulttuuriperinnön vaalijan arkeen, ja sitä kautta meidän kaikkien suomalaisten hyvinvointiin.

Jos haluat kuulla lisää CSC:stä työnantajana tai uramahdollisuuksista meillä, ota yhteyttä rekry@csc.fi.

Teemme yhdessä

Uskomme yhdessä tekemisen ja verkostojen voimaan, siksi teemme työtämme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Vaikutamme verkostojemme kautta Suomessa ja kansainvälisesti. Rohkaisemme datan avoimeen jakamiseen, avoimeen lähdekoodiin perustuvaan kehittämiseen ja avoimeen tieteeseen.


Osaamme ja opimme

Arvostamme asiantuntemusta, asiantuntijuuteen liittyvää vapautta ja vastuuta. Kehitämme jatkuvasti itseämme työssä ja koulutuksissa: monipuoliset, kiinnostuksen mukaan muovautuvat työtehtävät tarjoavat haasteita pitkällekin uralle.


Välitämme hyvinvoinnista

Työelämän ja arjen tasapaino sekä työntekijöiden hyvinvointi ovat tärkeitä. Joustavat työskentely- ja palkitsemismuodot, hyvät etätyö- ja harrastusmahdollisuudet sekä kattava työterveys koskettavat kaikkia CSC:läisiä.


Kannamme vastuun

Vastaamme työstämme omistajillemme – korkeakouluille, valtiolle ja kaikille suomalaisille. Huolehdimme tekemisemme ympäristöystävällisyydestä ja pyrimme ratkaisuihin, jotka ovat yhteentoimivia ja kestävät aikaa.


Voit lukea lisää CSC:stä täältä.