Miksi töihin CSC:lle?

Haluatko työn, jossa pääset haastamaan itsesi, kokeilemaan ja keksimään uutta? CSC:llä työtehtävät ovat kiinnostavia ja monipuolisia, ja työkaverit kannustavia, työstään innostuneita asiantuntijoita.

Jos haluat kuulla lisää CSC:stä työnantajana tai uramahdollisuuksista meillä, ota yhteyttä rekry@csc.fi.

Monipuolisia töitä ja etenemismahdollisuuksia

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa ilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.

"CSC:llä pääsen todella kokeilemaan eri teknologioiden rajoja ja tekemään yhteistyötä aidosti kansainvälisessä ympäristössä. En ole nähnyt kahta samanlaista työpäivää, ja uuden oppiminen pitää työn mielenkiintoisena."

Kehityspäällikkö Kalle Happonen

Mukavan ja taitavan joukon asiantuntevia työkavereita

Joukko ystävällisiä, työstään innostuneita, mieleltään uteliaita ja alati sisukkaita CSC:läisiä takaavat työmme erinomaisen laadun. Työyhteisömme jäseniä kohdellaan reilusti ja tasa-arvoisesti. Rohkaisemme kaikkia läpinäkyvään tiedon jakamiseen ja avoimeen keskusteluun.

"Yhteishenki täällä on älyttömän hieno ja työkaverit ovat enemmän kuin vain työkavereita. He kannustavat, ohjaavat, mentoroivat ja häikäisevät osaamisellaan. Saan työstäni palautetta, ja osaamistani arvostetaan ja kehitetään oikeaan suuntaan."

EU- ja yhteiskuntasuhteiden koordinaattori Johanna Kaunisvaara

Viihtyvyyttä ja hyvinvointia

Viihtyisät, inspiroivat ja modernit tilat innostavat monimuotoiseen yhdessä työskentelyyn tai keskittymistä vaativissa työtehtävissä voi valita hiljaisen tilan. Tarjoamme henkilöstölle joustavat työaika- ja lomajärjestelyt sekä etätyömahdollisuuden.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriseteleit, erilaisia tuettuja liikuntamahdollisuuksia ja kattavan työterveyshuollon. Tapaamme toisiamme muun muassa kulttuuritapahtumissa sekä pilateksen, sählyn, juoksun, rantalentopallon, kuntopiirin ja kamppailukerhon merkeissä. Tiloissamme on myös kuntosali ja sauna.

Työntekijöidemme etuja

Tulospalkkiojärjestelmä

Oman osaamisen kehittäminen

Etätyömahdollisuus sekä joustavat työaika- ja lomajärjestelyt

Työterveyshuollon palvelut, laaja terveysturvavakuutus ja työpaikkahieroja

Modernit työtilat ja ilmainen pysäköinti

Lounasetu 

Liikunta- ja kulttuurisetelit ja monipuoliset tuetut liikunta-, virkistys- ja harrastusmahdollisuudet