News

Back

AMK-väki kokoontuu Porissa 16.–17.5.

Ammattikorkeakoulupäivät pidetään tänä vuonna Porissa, Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksella. Päivien teemana on Future learning eli oppiminen tulevaisuudessa, jota tarkastellaan eri näkökulmista niin puheenvuoroissa, paneeleissa kuin työpajoissa. 

Esitysten aiheina ovat muun muassa "Ihmismieli, aivot ja oppiminen", "Ajankohtaista korkeakoulupolitiikasta", "Pelillistäminen", "Korkeakoulujen opiskelijavalintojen uudet tuulet" ja "Katsaus ammattikorkeakoulujen avoimeen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan". 

CSC on tänäkin vuonna mukana tapahtumassa omalla ständillään. Tuomme pöytään useita yhteisiä ajankohtaisia teemoja kuten ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja valtion yhdessä laatiman CSC:n omistajastrategian toteuttamista tukevat tiekartat sekä uuden, korkeakoulujen palveluita koskevan yhteisen ideoinnin alustan – ideapankin. Lisäksi käymme läpi korkeakoulujen kanssa solmittavia puitesopimuksia ja pohdimme, miten käynnissä olevat kehityshankkeet limittyvät korkeakoulutus ja tutkimus 2030 -visiotyöhön.  

Kuulet lisää tänä keväänä myös opetuskäyttöön avatuista tutkimuksen datanhallinnan ja laskennan työvälineistä ammattikorkeakouluille sekä DL2021:n eli opetus- ja kulttuuriministeriön yhdessä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimijoiden kanssa toteuttaman datanhallinnan ja laskennan kehittämisohjelman viimeisimmät kuulumiset. Lisäksi voit tutustua kansallista tutkimuksen ja opetuksen tietoverkkoa koskevan Funet2020-kehityshankkeen edistymiseen ja saada tietoa uuden teknologian mahdollistamista tietoliikenne- ja lisäpalveluista. 

– Ammattikorkeakoulupäivät ovat yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista paitsi ammattikorkeakouluille myös CSC:lle. Päivät toimivat erinomaisena foorumina keskustelulle palveluidemme kehityssuunnista ja yhteistyömuodoista, joilla voimme tukea omistajiemme toimintaa. Oppimisen tulevaisuus on yhteistyössä! kertoo Outi Tasala, korkeakouluista vastaava asiakasratkaisupäällikkö CSC:ltä.

Tule mukaan keskustelemaan yhteisestä opetuksen tulevaisuudesta!
 

Lue lisää AMK-päivistä:

www.samk.fi/amkpaivat2018-amk-paivat-ammattikorkeakoulupaivat-2018 
Muistathan, että viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on 30.4.2018.
 


KUVA: SAMK/VEERA KORHONEN