News

Back

Kesätyöpaikkojen haku on alkanut!

Haluatko kesätyön, jossa pääset haastamaan itsesi, kokeilemaan, keksimään ja innostumaan? Oletko kiinnostunut uusista teknologoista, ohjelmistoista ja IT-alan trendeistä? Etsimme tulevaksi kesäksi peräti kahtakymmentä harjoittelijaa! Ensimmäiset kesätyöpaikkahaut ovat nyt avoinna ja uusia avautuu lisää kevään myötä.

– Haemme erityisesti opiskelijoita, joilla on jo kokemusta tietotekniikasta tai paloa edistää CSC:n ajamia arvoja yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja viestinnän keinoin. Pystyt yhdistämään uusimmat opinnot käytännön osaamiseksi. CSC:llä pääset työskentelemään esimerkiksi ohjelmoinnin, laitepalveluiden, tutkimustiedon hallinnan, yhteiskunnallisen vaikuttamisen tai oppimisanalytiikan parissa sekä osallistumaan erilaisiin ylläpito- ja kehitystehtäviin, kertoo henkilöstöhallinnon asiantuntija Astra Francke.

Harjoittelijat työskentelevät CSC:n asiantuntijoiden rinnalla käynnissä olevissa projekteissa.

– Ylläpidän ja päivitän tutkijoiden käyttämän Remote Desktop -palvelun Windows-palvelimia. Lisäksi kehitän uutta etätyöpöytäjärjestelmää sekä Windowsille että Linuxille. Olen eri projekteissa oppinut paljon uuden palvelun kehittämisestä ja erilaisten ohjelmointikielien käytöstä, kertoo viime kesän harjoittelija, nykyisin CSC:llä järjestelmäasiantuntijana työskentelevä Jerry Träskelin.

Voit tulla tapaamaan työntekijöitämme sekä keskustelemaan CSC:n tarjoamista uramahdollisuuksista esimerkiksi Yrityspäiville Tampereelle 8.2. Kesätöiden kesto on 3–4 kuukautta ja ne sijoittuvat tyypillisesti touko–elokuuhun.


Lisätietoja:

CSC:n kesätyöpaikoista
CSC:stä työnantajana

Kysy lisää osoitteesta rekry@csc.fi


CSC on valtion ja korkeakoulujen omistama, voittoa tavoittelematon erityistehtäväyhtiö. Tarjoamme ja kehitämme korkeatasoisia ICT-palveluja, niin että asiakkaamme voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle. www.csc.fi