Uutisia

null my.csc.fi – portti laskenta- ja tallennuspalveluihin

CSC:n uusi asiakasportaali avataan asiakkaiden käyttöön tänään. Asiakasportaali my.csc.fi korvaa tutkijan käyttöliittymä sui.csc.fi:n ja on portti CSC:n palveluihin, kuten supertietokoneisiin, ohjelmistoihin, pilvipalveluihin ja datan tallennukseen.

Tutkijan käyttöliittymä sui.csc.fi poistuu käytöstä vuoden loppuun mennessä.

Kirjautuminen my.csc.fi:hin tapahtuu oman korkeakoulusi tunnuksilla Haka-käyttäjätunnistusjärjestelmän kautta tai erillisillä CSC:n myöntämillä tunnuksilla. Virtu-kirjautuminen lisätään mahdollisimman pian. CSC:n palvelut on suunnattu korkeakouluille, tutkimuslaitoksille sekä valtionhallinnolle.

my.csc.fi:n kautta voit rekisteröityä CSC:n asiakkaaksi, luoda projekteja, liittyä projekteihin ja liittää haluamiasi palveluita projekteihisi. Myös olemassa oleville projekteille voi lisätä uusia palveluita, joten piakkoin käyttöön avattavien Puhti-supertietokoneiden ja Allas-datanhallintaympäristön käyttämiseksi ei tarvitse välttämättä avata uutta projektia.

Portaalin kautta voi myös hallita omia henkilötietojaan ja seurata laskutusyksiköiden kulutusta.

Kaikki SUI:n ominaisuudet eivät ole vielä saatavilla my.csc.fi:n kautta. Tutkimusdatan säilytyspalvelu IDAn käyttöoikeuksia haetaan edelleen SUI-asiakasportaalin kautta, kunnes toiminnallisuus on siirretty my.csc.fi:hin. Kielipankin aineistojen käyttöoikeuksia haetaan Kielipankin oikeudet -palvelusta.

Lisätietoja

CSC:n asiakasportaali

Ohjeita ja videoita  (ks. Accounts)

CSC:n asiakaspalvelu asiakaspalvelu@csc.fi