News

Back

Oppimisen analytiikka -työpaja järjestetään lokakuussa Helsingissä


Kuva: ThinkStock
 

EUNIS (European University Information Systems organisation) ja Aalto-yliopisto järjestävät Oppimisen analytiikka -työpajan 11.–12.10.2018 Helsingissä, Aalto yliopiston tiloissa Töölössä. Tilaisuudessa pohditaan, miten dataa ja analytiikkaa voidaan hyödyntää oppimisen tehostamisessa. Mukana tapahtumaa järjestämässä on myös CSC.

Kaksipäiväisessä työpajassa tarkastellaan esimerkkejä siitä, miten opettajat voivat analytiikan avulla suunnitella parempia oppimismateriaaleja, jotka auttavat opiskelijoita seuraamaan omaa oppimistaan. Muita keskeisiä aiheita ovat muun muassa eettiset ja lainopilliset kysymykset, dataan perustuvat opintosuunnitelman kokoaminen, opiskelijan näkökulma sekä visuaalisten raportointinäkymien (dashboards) suunnitteleminen. 

Työpaja on oivallinen mahdollisuus saapua kuulemaan alan viimeisimmistä uudistuksista, vaihtamaan ajatuksia ja ideoita, vertailemaan teknisiä toteutuksia sekä verkostoitumaan Euroopan laajuisen osaanottajajoukon kesken. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt käynnissä.


Lisätietoa:

Ilmoittaudu työpajaan
Tapahtuman alustava ohjelma (pdf, englanniksi)
EUNIS
Oppimisanalytiikan askeleita Suomessa